Het Akkermanshof als ideale uitvalsbasis voor fietstochten

Customer Testimonails

Fietsen in de omgeving van Bocholt

Hoe sterk de eenzame fietser is, zul je nooit te weten komen als je komt fietsen in Limburg. Want het is aangenaam fietsen over het goed onderhouden en geprezen Limburgse fietsroutenetwerk. Eenzaam zul je dus nooit zijn!

De platte wegen, de prachtige natuur en de bekende blauwe bordjes aan elk knooppunt maken van fietsen in Limburg een bijzonder aangename ervaring. Je fietst op het Limburgse fietsroutenetwerk moeiteloos van het noorden naar het zuiden van de provincie.

Het Akkermanshof ligt op een boogscheut van het netwerk Kempen en Maasland en is de ideale uitvalsbasis voor leuke fietstochten. Ook vanuit Nederland is dit netwerk vlot te bereiken. Je kunt bij de fietsenmaker in het centrum een fiets huren of brengt je eigen tweewieler mee die je op onze boerderij veilig kunt stallen. We hebben ook alle faciliteiten om je elektrische fiets op te laden!

270 kilometer mountainbiken

Hang je graag de beest uit op de fiets? Dan biedt het mountainbikenetwerk Noord-Limburg je de sportieve uitdaging die je zoekt. Je kunt er 270 kilometer lang razen over bospaden, zandwegen en avontuurlijke afdalingen.

En als dat niet genoeg is om je eens lekker af te matten, kun je altijd een van de Nederlandse mountainbikeroutes erbij nemen die op het netwerk aangesloten zijn. Wil je er zeker van zijn dat je niet verdwaalt in al dat natuurgeweld? Dan huur je bij ons een gps-toestel. En na de sportieve prestatie kun je je mountainbike natuurlijk gemakkelijk schoonmaken op ons erf.

Customer Testimonails

Meer weten?

Wil je meer weten over mountainbiken of fietsen in Limburg?
Neem dan gerust contact met ons op of met de dienst Toerisme van Bocholt.


Loei eens naar ons