Veelgestelde vragen

Waarom moet ik naar het Akkermanshof komen?
Als we onze gasten mogen geloven – en dat doen we – omdat je bij ons zeker bent van:
 • heel veel gastvrijheid
 • een verblijf in een fraai driesterrenappartement met uitzicht op de koeien
 • een rustige en groene omgeving met veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen of paard te rijden
 • een vakantie waarbij je actief mag meehelpen op de boerderij
 • een interessante prijs
 • heel veel Limburgse vlaai
 • een leuke en ontspannende tijd
 • Hoe ziet het vakantieappartement eruit?
  In ons vakantieappartement vind je alles wat je nodig hebt voor een onbekommerde vakantie op de boerderij. Het appartement is modern, fris en stijlvol ingericht en heeft een mooi overdekt terras om tot in de late uurtjes comfortabel van het leven op de boerderij te genieten.
  Welke activiteiten kan ik doen op de boerderij?
  Eigenlijk te veel om op te noemen, want op onze boerderij is er voor actieve en minder actieve gasten heel wat te beleven. Van zalig genieten van de rust die onze boerderijdieren uitstralen, tot ijverig de handen uit de mouwen steken en meehelpen op de boerderij. Het kan allemaal tijdens je boerderijvakantie op het Akkermanshof.
  Welke activiteiten kan ik doen in de omgeving van de boerderij?
  Het Akkermanshof ligt in Bocholt in het noorden van Belgisch-Limburg. Het is de ideale verblijfplaats voor iedereen die een vakantie op een boerderij wil doorbrengen omgeven door natuur en gezonde lucht. Dichtbij zijn er talrijke wandelroutes, het bekende Limburgse fietsroutenetwerk en het ruiter- en menroutenetwerk. Maar ook andere toffe locaties in Belgisch- en Nederlands-Limburg zijn vanuit Bocholt snel en gemakkelijk te bereiken.
  Hoeveel kost mijn verblijf op het Akkermanshof?
  De prijs wordt bepaald door het arrangement dat je kiest, de periode dat je komt en de duur van je verblijf.
  Moet ik een voorschot betalen?
  Nee. Voor ons is een woord een woord. Je moet ons gewoon je boekingsinformatie via de telefoon of via e-mail bezorgen.
  Kan ik mijn verblijf annuleren?
  Dat kan. Als we je annulatie ontvangen, gaan we op zoek naar iemand die in jouw plaats wil komen. Daarom zetten we je vrijgekomen reservatie op onze Facebookpagina. Vinden wij – of jij – iemand die in jouw plaats komt? Dan betaal je geen annuleringskosten. Vinden we niemand? Dan ben je ons het bedrag van je verblijf min vijftig euro verschuldigd.
  Hoe kan ik achterhalen of het vakantieappartement beschikbaar is in de periode die ik wil?
  Op onze boekingsinformatiepagina vind je een formulier. Vul daarop je e-mailadres in en klik je op ‘Verzenden’. Je ontvangt via mail meteen een overzicht van de beschikbaarheden van onze vakantiewoning.
  Hoe boek ik mijn vakantie op jullie boerderij?
  Op onze boekingsinformatiepagina vind je alle informatie die wij van je nodig hebben. Om je verblijf bij ons te boeken, volstaat het om ons die informatie via de telefoon of via e-mail te bezorgen.
  Wat is de in- en uitchecktijd?
  Een weekverblijf is van vrijdagnamiddag 16 uur tot vrijdagvoormiddag 10.00 uur (van maandagmiddag 13.30 uur tot maandagvoormiddag 10.00 uur is ook mogelijk). Een midweek duurt van maandagmiddag 13.30 uur tot vrijdagvoormiddag 10.00 uur. Een weekendverblijf begint op vrijdagnamiddag 16 uur en eindigt op zondagavond 22 uur.
  Mag ik mijn huisdieren meebrengen?
  Huisdieren zijn welkom, maar mogen om hygiënische redenen niet in het appartement. Samen vinden we een aangenaam en comfortabel plekje voor hen op onze boerderij. Huisdieren die in een kooitje zitten, mogen wel in het appartement.
  Kan ik mijn paard comfortabel stallen?
  Ja. Onze boerderij heeft alles om een aangenaam en veilig verblijf voor je paard te verzekeren.

  Heb je nog een vraag?

  Loei eens naar ons