Een boerderijvakantie = fun op én rond het erf

Een boerderijvakantie op het Akkermanshof is een garantie op een werkelijk onvergetelijke tijd. En dat kan ook moeilijk anders … want als je bij ons verblijft, kan en mag álles. Hoewel, één ding is voor ons eigenlijk geen optie: verveling. Want er valt nu eenmaal veel te veel te beleven op én rond ons erf.

Fun op het Akkermanshof zelf

Koeien voederen, verdwalen in een strodoolhof, ravotten in een megahooimijt, weidegolf spelen, of een konijn verzorgen. Het zijn maar enkele voorbeelden van de fun die je op ons erf kunt beleven. De kans is dus klein dat je tijdens je boerderijvakantie ons hof zult verlaten.

Eindeloze mogelijkheden in Bocholt en omgeving

Wil je er toch opuit trekken? Dan heb je heel wat mogelijkheden in Bocholt en de omgeving. Want het Akkermanshof ligt in een ongerept stukje Limburg waar heel wat te beleven valt voor jong en oud.

Wandelen

Wandelen in een driesterrenstiltegebied

Als je samen met je kinderen wilt genieten van een toffe wandeling in de natuur, kun je naar een van de prachtige wandelgebieden in de buurt van onze vakantieboerderij trekken. Je kunt er dieren spotten, gezonde lucht inademen en genieten van natuurpracht.

Er is zelfs een erkend driesterrenstiltegebied – ideaal voor je muisstille bengels

Je fiets op stal

De omgeving van het Akkermanshof is ... zalig plat. Perfect dus om er met je oogappels een tof fietstochtje te beleven.

Je huurt stalen rossen bij de fietsenmaker in het centrum. Breng je je eigen fietsen mee? Dan kun je die bij ons comfortabel en veilig stallen. We hebben zelfs de nodige voorzieningen om je elektrische fiets te voederen.

Fietsen
Activiteiten

Spelen en sporten

Onze vakantieboerderij is eigenlijk een grote speeltuin waar je ‘spruiten’ uren plezier kunnen beleven.

Hebben je kinderen toch behoefte aan ander spel- en sportplezier? Dan leggen we jou graag de weg uit naar de speeltuinen en sportmogelijkheden in de buurt! Van het Klimbos in Weert horen we altijd enthousiaste reacties. En ook Snow Valley in Peer blijkt een topper.

Sightseeing in Bocholt

De meesten van onze gasten brengen graag een bezoek aan de Voorste Luysmolen, op wandelafstand van het Akkermanshof. Je kunt de molen bezichtigen, wandelen in de omgeving en een lekker ijsje eten op het gezellige terras.

Ook de Alpacaboerderij is bijzonder populair, zeker bij kinderen.

Heb je interesse in de geschiedenis van het bier brouwen? Dan is een rondleiding in het Bocholter Brouwerijmuseum zeker een aanrader.

Wil je meer informatie over wat er allemaal te beleven valt op en rond onze vakantieboerderij?

Loei dan eens naar ons Of ontdek wanneer de stal vrij is