Katia, Stef en hun kinderen genoten voluit van hun vakantie

De kinderen van Katia Borremans en Stef Geudens zijn echte dierenvrienden die houden van ravotten en avonturen beleven. Toen Katia een advertentie voor een boerderijvakantie in het Akkermanshof zag, twijfelde ze dan ook niet om een verblijf te boeken. Het gezin genoot van een onvergetelijke vakantie die meteen smaakte naar meer!

Katia vertelt ons hier met plezier het verhaal van hun leuke vakantie. Stef zorgde voor de prachtige foto’s bij de tekst.

“Onze kinderen barsten van energie en houden heel erg van dieren. Een vakantie op een boerderij is dus echt iets voor hen. Daarom beslisten mijn man en ik om hen mee te nemen naar het Akkermanshof voor een leuke vakantie op de belevenisboerderij van Caroline en Patrick.”

Warm welkom

“Toen we het erf opdraaiden, stond Patrick klaar om ons te verwelkomen. We kregen eerst een rondleiding bij de dieren. Dat was natuurlijk fantastisch voor onze kinderen. Die hadden net een uur in de auto gezeten en mochten zich nu meteen uitleven in de stallen. Dat was het ideale begin van onze vakantie. We zaten meteen in de juiste mood!”

Heel veel activiteiten

“Het leven op de boerderij begint erg vroeg. De machines om de koeien te melken starten om vijf uur op. Onze twee kinderen waren er als de kippen bij om mee te helpen. Ze mochten meerijden met de tractor, de dieren voederen, stro helpen verplaatsen met de quad, koeien naar de melkplek helpen leiden, de poezen en konijnen verzorgen en nog zoveel meer. Ze kwamen ogen en handen tekort.”

Zicht op de koeienstal

“Als ouders is het heel leuk om je kinderen zo actief en blij te zien. Bovendien heb je vanuit je vakantiewoning een goed zicht op de stal. Wij konden dus rustig boven in de woning blijven terwijl onze kinderen zich beneden kostelijk amuseerden.”

Unieke geuren en geluiden

“Slapen in een koeienstal heeft zijn charme. Je kunt in je vakantiewoning echt genieten van de geluiden en de aroma’s die horen bij de boerenbuiten. Het was voor onze hele gezin een bijzondere en unieke ervaring.”

Tal van leuke plaatjes

“Mijn man is een hobbyfotograaf. Hij heeft heel leuke foto’s genomen tijdens onze vakantie. De boerderij is de ideale setting voor sfeervolle beelden. Maar ook de omgeving rond het Akkermanshof is prachtig en levert leuke plaatjes op.”

Gediplomeerde helpertjes

“Ons verblijf op het Akkermanshof was een succes over de hele lijn. We gaan binnenkort zelfs terug. Toen onze kinderen dat hoorden, waren ze superblij. Vooral omdat ze dan weer een diploma kunnen krijgen omdat ze goed geholpen hebben op de boerderij. Dat maakte hen vorig keer bijzonder trots!”

Spreekt een vakantie op onze boerderij je ook aan?

Loei dan eens naar ons